Moniosaava erikoistiimi

// Tiimi

9 ammattilaista käytössäsi
Antti
Taina
Jere
Tommi
Stefan
Antti
Mika
Pietu
Jarno

// Kuva

// Henkilötiedot

Antti Kahilakoski
Toimitusjohtaja, osakas
Antti perusti Kaasumies Oy:n vuonna 2019 ja toimii yrityksen toimitusjohtajana. Alalla Antti on ollut jo vuodesta 2011 alkaen ja häneltä löytyy kaasuasennuksen A-lupa, muovisten maakaasuputkien PE-lupa, sekä maakaasun käytönvalvojan pätevyys. Vapaa-ajallaan Antti harjoittelee kizomban ja semban askeleita, sekä testailee kaukalossa nuorena opittuja jääkiekkotaitoja.

// Yhteystiedot

+358 40 688 8569
antti@kaasumies.fi

// Kuva

// Henkilötiedot

Taina Kokko
CCO
Taina on koordinoinut Kaasumiehillä elokuusta 2023 alkaen. Pitkä työhistoria asiakaspalvelusta ja kaupan alalta erilaisista rooleista, sekä esihenkilötyöstä ja myynnistä. Tainan vapaa-aika pyörii perheen ympärillä, välillä sporttaillen ja kokkaillen.

// Yhteystiedot

+358 50 382 1947
taina@kaasumies.fi

// Kuva

// Henkilötiedot

Jere Lähdesalo
Kaasumies, osakas
Kaasualan työt alkoivat vuonna 2008 Gasum Oy:ssä ja Kaasumies Oy:lle hän siirtyi osakkaaksi alkuvuodesta 2022.

Kaasualan ammattilaisena hänellä on paljon osaamista kaasuputkistojen- ja laitteistojen asentamisesta, erikoisosaamisena hänellä on pitkä kokemus putkihitsauksista ja kaasun A- sekä PE-luvat. Vapaa-ajalla Jere käy salilla ja toimii rumpupallin valtiaana kahdessa cover-bändissä.

Tässä esimerkkejä työtehtävistä, joita hän on hoitanut:
- Jakeluverkon korjaus- ja saneeraustyöt
- Siirtoverkon paineenalennusasemien mekaaninen kunnossapito
- LNG / CNG tankkausasemien rakentamisprojektit Suomessa ja Ruotsissa
- Biolaitosten ja tankkausasemien päivystystyöt
- Höyry- ja kaukolämpölaitosten mekaaniset kunnossapitotyöt

// Yhteystiedot

+358 50 353 2344
jere@kaasumies.fi

// Kuva

// Henkilötiedot

Tommi Mäkelä
Kaasumies, osakas
Tommi on ollut kaasualalla jo vuodesta 2008 alkaen, Kaasumiehille hän siirtyi alkuvuodesta 2022. Tommilta sujuu kaikki mahdolliset kaasualaan liittyvät huolto-, korjaus ja asennustyöt. Erikoisosaamista löytyy laitekorjauksien parista ja häneltä löytyy kaasun A- ja PE-luvat. Vapaa-ajallaan Tommi on intohimoinen maastopyöräilijä.

// Yhteystiedot

+358 50 556 8445
tommi@kaasumies.fi

// Kuva

// Henkilötiedot

Stefan Granroth
Kaasumies, osakas
Stefan on hypännyt mukaan kaasualalle jo vuonna 2011 ja ollut Kaasumiesten palveluksessa vuoden 2022 alusta. Hän tekee erilaisia huolto- ja putkitöitä, lieden kytkentöjä, sekä muovihitsauksia ja kuparijuotoksia. Stefaniltä löytyy kaasun A- ja PE-luvat, sekä kylmäluvat 3kg. Stefan pelaa vapaa-ajallaan jääkiekkoa, soittaa kitaraa ja kerää äänilevyjä.

// Yhteystiedot

+358 40 550 9978
stefan@kaasumies.fi

// Kuva

// Henkilötiedot

Antti Luotio
Kaasumies, osakas
Antti, "Andy", on meidän toinen palomies-vahvistus ja hän on ollut mukana yrityksessä 2020 vuodesta alkaen. Andy tekee kaasulieden asennuksia ja korjauksia, sekä kaasuputkien tulppaustöitä ja kaasumittarin poistoja. Palomiehen ja kaasuasentajan töiden vastapainoksi hän pyöräilee, hiihtää ja pelaa pleikkaria.

// Yhteystiedot

+358 50 329 4636
andy@kaasumies.fi

// Kuva

// Henkilötiedot

Mika Huopalainen
Kaasumies
Mika toimii päätoimisesti palomiehenä ja tekee osa-aikaisesti kaasuasennustöitä. Ensikosketuksen hän sai kaasualaan 2022, kun hän liittyi Kaasumiesten joukkoon.
Mikalta onnistuu kaikki tavallisimmat kaasuasennus- ja huoltotyöt. Vapaa-aika kuluu vaelluksen ja muun liikunnan parissa.

// Kuva

// Henkilötiedot

Pietu Lähteinen
Kaasumies
Pietu on valmistunut putkiasentajaksi vuoden 2021 keväällä ja kaasualalle hän siirtyi vuoden 2023 alussa tullessaan töihin Kaasumiehille. Pietulta sujuu jo putkimuutostyöt, kaasuputken tulppaukset, lieden asennukset, suutinmuutostyöt, sekä erilaiset huollot.

// Kuva

// Henkilötiedot

Jarno Anttalainen
Hallituksen puheenjohtaja, osakas
”Jammu” on meidän ”gasfather” joka antaa tukea hallituksen puheenjohtajan ja sparraajan roolissa. Jammu on saanut oppia johtamisesta ja strategisesta ajattelusta jo reilun 30 vuoden ajan upseerin, konsultin, muutos-, HR-, ja toimitusjohtajan tehtävissä, sekä eri kokoisten yhtiöiden hallituksissa joko jäsenenä tai sparraajana. Virkatyönään oppiminen jatkuu parhaillaan Lahti Energian energiajohtajan tehtävissä. Kaasumiehet ovat tuttuja pitkälti toisilleen jo Gasumin ajoilta, jolloin hän pääsi tutustumaan ja antamaan johtamispalveluita tälle velikultajoukolle. Vapaa-aikaan kuuluu kaikkinainen itsestään ja läheisistään huolehtiminen monipuolisen liikunnan ja matkailun merkeissä.

Kaasumies numeroina


Miten olemme hoitaneet hommat?

251 henkilöstä

239
7
5
93
NPS

Kaasumiehet tekee töitä turvallisesti

Yritys on toiminut
1727 päivää
Tapaturmien määrä
0 kpl